Obsah stránky

Hlášení

čtvrtek, 18. duben 2024 | HLÁŠENÍ ROZHLASU
- Prodej ovocných dřevin
- Setkání se včelaři
- Karetní a deskový večer
- Velkoobjemový kontejner
- Sběr šrotu hasiči

 

 

V sobotu 20. dubna v čase od 17:20 na návsi u OÚ se uskuteční prodej ovocných dřevin, různých odrud a druhů. Všechny rostliny se budou prodávat za jednotnou cenu 215,-Kč. V nabídce jsou i pozdní odrudy se zvýšenou odolnosti vůči mrazu.

-------

V sobotu 11. května v 15 hodin v KD Olšany se uskuteční setkání se včelaři. Můžete se těšit na zajímavosti ze světa včelařství, tématické hry, zdobení perníčků, stloukání rámečků,.... a další. Zvou Včelaři z Olšan a Habrovan.

--------

Ve středu 24. dubna v 17:30 v KD Olšany se uskuteční Karetní a deskový večer pro všechny generace. Zveme opět všechny od dětí po seniory na společný večer s karetními i deskovými hrami. Vemte karty, karetní hry a deskové hry s sebou. Vstup je volný

---------

Od pátku 19. dubna do pondělí 22. dubna bude za autobusovou zastávkou umístěn velkoobjemový kontejner. Do velkoobjemového kontejneru prosím nevhazujte nebezpečné věci (pneumatiky, barvy, baterie, stavební suť, aj.) Odvoz nebezpečného materiálu či sutě máte možnost vozit bezplatně do Sběrného dvoru do Rousínovce. Otvírací doba dle jejich stránek.

--------

V sobotu 20. dubna od 8 hod. do 12 hod. budou provádět hasiči po obci sběr šrotu. Prosíme občany o připravení železného šrotu před vaše domy, kde si ho naložíme a odvezeme do kontejnéru který bude přistaven před obecní Šatlavou.

-------- 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.