Obsah stránky

Hlášení

pondělí, 22. duben 2024 | HLÁŠENÍ ROZHLASU
- Knihovna
- Oříšky
- Vypnutá elektřina
- Karetní večer
- Očkování psů
- Den otevřených dveří MŠ
- Kino
- Poplatky
- Čarodejnice
- Uzavírka komunikace (závody minikár)

 

 

 

Sdělujeme občanům, ž nově je otevřena místní knihovna každé úterý od 16:00 do 18:00. Nově pod vedením p. Pasekové.

----------

Každé úterý do naší obce jezdí pojízdná prodejna s oříšky, sušeným ovocem a cukrovinkami. Pojízdná prodejna prodává na parkovišti naproti OÚ od 17:30 do 17:45.

----------

EG.D oznamuje, že z důvodu plánovaných prací na zařízení distribuční soustavy bude 24. dubna v části obce Olšany přerušena dodávka elektrické energie. Mapky vypnutých částí obce Olšany můžete vidět na webu obce, Facebooku obce, úředních deskách (elektronické i papírové podobě) a plakátovacích plochách (u obchodu, vedle úředních desek).

----------

Ve středu 24. dubna v 17:30 v KD Olšany se uskuteční Karetní a deskový večer pro všechny generace. Zveme opět všechny od dětí po seniory na společný večer s karetními i deskovými hrami. Vemte karty, karetní hry a deskové hry s sebou. Vstup je volný

----------

Oznámení pro chovatele psů. Ve čtvrtek 25. 4. 2024 od 16:00 do 17:00 proběhne před Obecním úřadem v Olšanech povinné očkování psů proti vzteklině. Očkování jednoho psa stojí 200,-Kč. Očkovací průkazy s sebou.

----------

Mateřská škola Olšany pořádá Den otevřených dveří, který se bude konat v úterý 23. 4. 2024 od 8:00 do 9:30 v Mateřské škole v Olšanech.

----------

V neděli 28. dubna od 14:30 v KD Olšany se bude promítat dětský film "Trollové 3", vstupné 70,-Kč, popcorn zajištěn! Dostavte se alespoň o 15 minut dříve. Těší se na Vás spolek SNOB.

----------

Upozorňujeme občany, kteří ještě neuhradili poplatek za komunální odpad (popelnice) a poplatek za psa. Splatnost uplynula 31.3.2024. Žádáme občany o uhrazení poplatků neprodleně. Úhradu můžete učinit na OÚ pondělí a středa od 7:00 do 17:00 nebo na bankovním převodem na č.ú. obce. Postup najdete na webových stránkách obce.

----------

V úterý 30. dubna od 17:00 se bude konat na hřišti na Močárech "Pálení čarodějnic". Program a občerstvení zajištěno. Těší se na Vás Hasiči, spolek SNOB a obec Olšany. PS: Čarodějnický vohoz sebou!!! :)

----------

Během víkendu 4. a 5. května bude uzavřena komunikace v Nové ulici kvůli konání závodů minikár. Děkujeme za ohleduplnost.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.