Obsah stránky

Hlášení

pátek, 10. květen 2024 | ARCHIV
- Včelaři akce
- Drůbežárna Prace
- T.K. Wild Horse divadlo
- EG-D oznamuje
- Pojízdná prodejna oříšků
- Toalety dětské hřiště

 

 

 

 

V sobotu 11. května od 15 hod. v KD Olšany se uskuteční „Setkání se včelaři“. Můžete se těšit na zajímavosti ze světa včelařství, prezentace na téma: Rostliny – včelí pastva, tematické hry, zdobení perníčků, stloukání rámečků, výroba svíček, prodej medu a medoviny a prodej kosmetiky se včelími produkty. Na akci zvou Včelaři z Olšan a Habrovan.

----------

Ve středu 15. května v 9:30 bude drůbežárna Prace prodávat na návsi u OÚ mladé kuřice a kohouty, roční slepice, brojlerová kuřata, káčata, housata, husokačeny Mulard, krůty, krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky a dále pak vykupovat králičí kožky – cena 10,-Kč/ks.

----------

V sobotu 18. května se v KD Olšany uskuteční divadelní představení pro děti „Jak Jeníček a Mařenka navštěvují pohádky“ Hrají: Kateřina Táborská a Miroslav Táborský. Vstup je volný. Na akci zve T. K. Wild Horse Olšany.

----------

EG.D oznamuje, že z důvodu plánovaných prací na zařízení distribuční soustavy bude 20. května v části obce Olšany přerušena dodávka elektrické energie. Mapky vypnutých částí obce Olšany můžete vidět na webu obce, Facebooku obce či úředních deskách (elektronické i papírové podobě) a plakátovacích plochách (u obchodu, vedle úředních desek).

----------

Každé úterý do naší obce jezdí pojízdná prodejna s oříšky, sušeným ovocem a cukrovinkami. Pojízdná prodejna prodává na parkovišti naproti OÚ od 17:30 do 17:45.

----------

Informujeme rodiče, kteří chodí s dětmi na dětské hřiště, že mají možnost si zapůjčit klíček v místním obchodě od toalet. Toalety se nachází v kabinách u víceúčelového hřiště a můžete je využít. Po použití toalet prosíme o uzamčení dveří a zapůjčený klíček opět vrátit do místního obchodu. Děkujeme.

----------

 

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.