Obsah stránky

18. 10. 2024 Hlášení

pátek, 18. říjen 2024 | HLÁŠENÍ ROZHLASU
- Velkoobjemový kontejner
- Hasiči sběr šrotu
- Rockový večer
- Divadelní vystoupení D.A.V.A
- Sdružení kominíků
- Karetní a deskový večer

 

 

 

V pátku 18. října do pondělí 21. října bude na parkovišti za autobusovou zastávkou přistaven velkoobjemový kontejner. Do velkoobjemového kontejneru nesmí být uložen elektroodpad, stavební suť a jiný nebezpečný odpad.

----------

V sobotu 19. října od 8 do 12 hodin oznamuje sbor dobrovolných hasičů Olšany, že proběhne po obci sběr železného šrotu. Prosíme o připravení železného šrotu před Vaše domy, kde ho vyzvedneme. Kontejner na železný šrot bude umístěn na návsi. Částka za vybraný šrot bude využita na podporu činnosti SDH Olšany a na rozvoj a vybavení mladých hasičů. Děkuje SDH Olšany.

-----------

V pátek 18. října ve 21:30 se uskuteční v KD Olšany rockový večer se skupinou „Šašci v manéži“. Vstupné dobrovolné. Na akci zve spolek Tenis bike Olšany.

----------

V neděli 20. října od 18 hodin se v KD Olšany uskuteční divadelní představení „Upírky“ od divadelního souboru D.A.V.A Rousínov. Vstupné na místě 100,- Kč. Zve obec Olšany a divadelní soubor D.A.V.A Rousínov.

----------

Sdružení kominíků a topenářů, bude provádět v naší obci ve středu 23. října požadované kontroly a čištění komínů dle zákonu č. 34/2016 Sb. za 450 Kč, čištění plynových kotlů za 450 Kč a revize kotlů na tuhá paliva za 1 100 Kč. Dále nabízí vložkování a frézování komínů. Zájemci se mohou objednat telefonicky na telefonním čísle: 608 748 989.

----------

Ve středu 23. října v 17:30 v KD Olšany se uskuteční Karetní a deskový večer pro všechny generace. Zveme opět všechny od dětí po seniory na společný večer s karetními i deskovými hrami. Vemte karty, karetní hry a deskové hry s sebou. Nově koutek tvoření z modelovacích hmot. Vstup je volný
----------

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.