Obsah stránky

21. 10. 2024 Hlášení

pondělí, 21. říjen 2024 | HLÁŠENÍ ROZHLASU
- Zastupitelstvo obce
- Karetní večer
- Sdružení kominíků
- Drůbežárna Prace
- Halloweenská párty
- Policie ČR akce "je nás vidět"

 

 

 

Ve středu 23. října od 18 hodin, Vás zveme do klubovny KD Olšany na zasedání zastupitelstva obce Olšany. Navržený program zasedání byl zveřejněn na obou úředních deskách.
----------

Ve středu 23. října v 17:30 v KD Olšany se uskuteční Karetní a deskový večer pro všechny generace. Zveme opět všechny od dětí po seniory na společný večer s karetními i deskovými hrami. Vemte karty, karetní hry a deskové hry s sebou. Nově koutek tvoření z modelovacích hmot. Vstup je volný
----------

Sdružení kominíků a topenářů, bude provádět v naší obci ve středu 23. října požadované kontroly a čištění komínů dle zákonu č. 34/2016 Sb. za 450 Kč, čištění plynových kotlů za 450 Kč a revize kotlů na tuhá paliva za 1 100 Kč. Dále nabízí vložkování a frézování komínů. Zájemci se mohou objednat telefonicky na telefonním čísle: 608 748 989.

----------

Ve čtvrtek 25. října v 9:30 bude drůbežárna Prace prodávat na návsi u OÚ mladé kuřice a kohouty, roční slepice, brojlerová kuřata, káčata, housata, husokačeny Mulard, krůty, krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky a dále pak vykupovat králičí kožky – cena 10,-Kč/ks.

-----------

V sobotu 26. října od 15 hodin se v KD Olšany bude konat „Halloweenská párty“ Od 15–18 hodin program pro děti zajištěn, každá maska bude odměněna, občerstvení zajištěno. Večer se pokračuje s dospělými, odvážné děti se mohou přidat, vstupné dobrovolné. Těší se na Vás spolek SNOB.

----------

Policie ČR ve spolupráci s městem Vyškov zve malé i velké na již tradiční preventivní akci, která je známá pod názvem Je nás vidět! Akce se koná v pátek 25. října od 16:00 hodin před budovou Policie ČR Vyškov v Brněnské ulici. Akci zahájí vystoupení mažoretek Angelin Vyškov. Pro příchozí budou připravena různá stanoviště, kde si mohou otestovat své znalosti v dopravě nebo vyzkoušet základy první pomoci. Uvidíte policejní i hasičskou techniku. Každý návštěvník, který se akce zúčastní, dostane dárek v podobě reflexního předmětu. Na závěr uvidíte světelnou show skupiny Nadrakka. Na akci spolupracuje Besip Jmk, Městská policie Vyškov, Hasičský záchranný sbor Jmk , Český červený kříž Vyškov a Maják Vyškov. Srdečně zvou pořadatelé.

----------

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.