Obsah stránky

9. 10. 2024 Hlášení

středa, 09. říjen 2024 | HLÁŠENÍ ROZHLASU
- Tvorba kalendáře
- Drůbežárna Prace
- Akátobraní
- Cestovatelská přednáška
- Zákaz vstupu do lesa

 

 

 

Už máte své olšanské výtvarné dílo? Připomínáme výtvarnou soutěž a sbírku kreseb pro kalendář pro příští rok. NENECHTE NÁŠ KALENDÁŘ PRÁZDNÝ. Malovat a zúčastnit se mohou předškolní děti, mladší a starší školáci ze základních škol. Termín odevzdání posouváme do 10. října, aby se stihly zúčastnit i děti z místního výtvarného kroužku. Vyhlášení výsledků se tak posune na listopad.

----------

Ve čtvrtek 11. října v 9:30 bude drůbežárna Prace prodávat na návsi u OÚ mladé kuřice a kohouty, roční slepice, brojlerová kuřata, káčata, housata, husokačeny Mulard, krůty, krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky a dále pak vykupovat králičí kožky – cena 10,-Kč/ks.

-----------

V sobotu 12. října od 10 hodin se v Borečkách bude konat „Akátobraní“ uskuteční se otevření herny a badatelny v První skale, výsadba keřů v Borečkách a Moruší u hřiště, vytrhání invazních akátů. Rýče, krompáče či zahradní lopatky s sebou. Zve obec Olšany.

----------

V pondělí 14. října se od 17:30 v KD Olšany uskuteční cestovatelská přednáška „Z Olšan až na Antarktidu“. Zážitky z pracovního pobytu na polární stanici nám barvitě popíše pán Jiří Samsonek. Díky podpoře JMk bude zajištěno hlídání dětí od 3 let v dětském koutku. Zve obec Olšany.

-----------

Krajský úřad Jihomoravského kraje od 7. října 2024 vydal zákaz vstupu do lesa. Doba zákazu platí po dobu 3 měsíců. Více informací na webu, FB a vývěskách obce včetně plánku vymezené oblasti. Děkujeme za pochopení.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.