Obsah stránky

Hlášení

pondělí, 06. květen 2024 | ARCHIV
- Společnost EG-D
- MUDr. Stratilová
- Společné sázení
- Pojízdná prodejna oříšků
- T.K. Wild Horse Olšany
- Včelaři z Olšan a Habrovan

EG.D oznamuje, že z důvodu plánovaných prací na zařízení distribuční soustavy bude 20. května v části obce Olšany přerušena dodávka elektrické energie. Mapky vypnutých částí obce Olšany je přiložena níž, najdete ji i na Facebooku obce či úředních deskách (elektronické i papírové podobě) a plakátovacích plochách (u obchodu, vedle úředních desek).

----------

Paní MUDr. Stratilová oznamuje svým pacientům, že bude od pondělí 6. do pátku 10. května čerpat dovolenou. V těchto dnech bude zastupovat v akutních případech MUDr. Kuba v rámci své ordinační doby.

----------

Ve středu 8. května proběhne na hřišti na Močárech akce „Společné sázení“. Sázet se bude pás jedlých dřevin a keřů a Barvínků v Borečkách. Občerstvení zajištěno, nářadí k dispozici, ale můžete se vybavit i svým. Zve obec Olšany.

----------

Každé úterý do naší obce jezdí pojízdná prodejna s oříšky, sušeným ovocem a cukrovinkami. Pojízdná prodejna prodává na parkovišti naproti OÚ od 17:30 do 17:45.

----------

V sobotu 18. května se v KD Olšany uskuteční divadelní představení pro děti „Jak Jeníček a Mařenka navštěvují pohádky“ Hrají: Kateřina Táborská a Miroslav Táborský. Vstup je volný. Na akci zve T. K. Wild Horse Olšany.

----------

V sobotu 11. května od 15 hod. v KD Olšany se uskuteční „Setkání se včelaři“. Můžete se těšit na zajímavosti ze světa včelařství, prezentace na téma: Rostliny – včelí pastva, tematické hry, zdobení perníčků, stloukání rámečků, výroba svíček, prodej medu a medoviny a prodej kosmetiky se včelími produkty. Na akci zvou Včelaři z Olšan a Habrovan.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.