Obsah stránky

Hlášení

čtvrtek, 16. květen 2024 | ARCHIV
- Divadlo KD T.K. Wild Horse
- EG-D
- Zastupitelstvo obce
- Karetní večer
- Vojenský den v Lysovicích
- Dětské kino
- Rybářské závody
- Habrovanský zámek - nabídka práce
- Toalety dětské hřiště

 

 

V sobotu 18. května se v KD Olšany uskuteční divadelní představení pro děti „Jak Jeníček a Mařenka navštěvují pohádky“ Hrají: Kateřina Táborská a Miroslav Táborský. Vstup je volný. Na akci zve T. K. Wild Horse Olšany.

----------

EG.D oznamuje, že z důvodu plánovaných prací na zařízení distribuční soustavy bude 20. května v části obce Olšany přerušena dodávka elektrické energie. Mapky vypnutých částí obce Olšany můžete vidět na webu obce, Facebooku obce či úředních deskách (elektronické i papírové podobě) a plakátovacích plochách (u obchodu, vedle úředních desek).

----------

Ve středu 22. května od 18 hodin Vás zveme do klubovny KD Olšany zasedání zastupitelstva obce Olšany. Navržený program zasedání byl zveřejněn na obou úředních deskách.

----------

Ve středu 22. května v 17:30 v KD Olšany se uskuteční Karetní a deskový večer pro všechny generace. Zveme opět všechny od dětí po seniory na společný večer s karetními i deskovými hrami. Vemte karty, karetní hry a deskové hry s sebou. Vstup je volný
----------

V sobotu 25. května se v Lysovicích Na poldru uskuteční Vojenský den. Zahájení akce je v 10 hodin. Vstupné 150,-Kč, děti do 15 let 50,-Kč, parkování zdarma v blízkosti konání akce (za bývalým areálem ZD), občerstvení po celý den zajištěno. Na akci zve obec Lysovice, klub vojenské historie Kučerov, TJ Lysovice a Myslivecký spolek.

----------

V neděli 26. května od 15:30 v KD Olšany se bude promítat dětský film "Ptáci stěhovací", vstupné 70,-Kč, popcorn zajištěn, malý dárek pro všechny děti. Dostavte se alespoň o 15 minut dříve. Těší se na Vás spolek SNOB.
----------

V sobotu 1. června se U rybníka v Olšanech budou konat dětské a dospělé Rybářské závody. Děti do 15 let zdarma (v doprovodu dospělé osoby), Startovné 300,- Kč, Rezervace míst předem na e-mail haltyrolsany@gmail.com nebo na tel. č. 608 876 076 rezervace nejpozději do 26. května, loví se na jeden prut s jedním návazcem, libovolným způsobem, ukončení závodů ve 12 hodin, vyhlášení ve 12:30. Po ukončení závodů proběhne pasování nových mladých rybářů. Můžete se těšit na bohatou tombolu a hodnotné ceny, občerstvení zajištěno. Srdečně zvou členové spolku Haltýř.

----------

Příspěvková organizace Habrovanský zámek přijme do svého pracovního kolektivu kolegu či kolegyni na pozici pracovníka v sociálních službách – přímá obslužná péče do třísměnného provozu a všeobecné a praktické sestry na turnusové služby. Nástup možný ihned. V případě zájmu volejte na telefonní číslo 727 937 803 nebo se dostavte osobně. Více informací na webových stránkách organizace www.habrovanskyzamek.cz.

----------

Informujeme rodiče, kteří chodí s dětmi na dětské hřiště, že mají možnost si zapůjčit klíček v místním obchodě od toalet. Toalety se nachází v kabinách u víceúčelového hřiště a můžete je využít. Po použití toalet prosíme o uzamčení dveří a zapůjčený klíček opět vrátit do místního obchodu. Děkujeme.

----------

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.