Obsah stránky

Hlášení

úterý, 28. květen 2024 | ARCHIV
- Drůbežárna Prace
- Knihovna
- Pojízdná prodejna oříšků
- Toalety dětské hřiště
- Rybářské závody
- Tenisový turnaj ve čtyřhře
- Seminář Zdravá chůze
- Workoutové hřiště
- Pracovní příležitost Habrovanský zámek

 

 

 

Ve čtvrtek 30. května v 9:30 bude drůbežárna Prace prodávat na návsi u OÚ mladé kuřice a kohouty, roční slepice, brojlerová kuřata, káčata, housata, husokačeny Mulard, krůty, krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky a dále pak vykupovat králičí kožky – cena 10,-Kč/ks.
-----------

Sdělujeme občanům, že nově je otevřena místní knihovna každé úterý od 16:00 do 18:00. Nově pod vedením p. Pasekové.
----------

Každé úterý do naší obce jezdí pojízdná prodejna s oříšky, sušeným ovocem a cukrovinkami. Pojízdná prodejna prodává na parkovišti naproti OÚ od 17:30 do 17:45.

----------

Informujeme rodiče, kteří chodí s dětmi na dětské hřiště, že mají možnost si zapůjčit klíček v místním obchodě od toalet. Toalety se nachází v kabinách u víceúčelového hřiště a můžete je využít. Po použití toalet prosíme o uzamčení dveří a zapůjčený klíček opět vrátit do místního obchodu. Děkujeme

----------

V sobotu 1. června se U rybníka v Olšanech budou konat dětské a dospělé Rybářské závody. Děti do 15 let zdarma (v doprovodu dospělé osoby), Startovné 300,- Kč, Rezervace míst předem na e-mail haltyrolsany@gmail.com nebo na tel. č. 608 876 076 rezervace nejpozději do 26. května, loví se na jeden prut s jedním návazcem, libovolným způsobem, ukončení závodů ve 12 hodin, vyhlášení ve 12:30. Po ukončení závodů proběhne pasování nových mladých rybářů. Můžete se těšit na bohatou tombolu a hodnotné ceny, občerstvení zajištěno. Srdečně zvou členové spolku Haltýř.

----------

V sobotu 1. června pořádá spolek Tenis bike Olšany za podpory obce Olšany na víceúčelovém hřišti v Olšanech tradiční tenisový turnaj ve čtyřhře. Srdečně zvou pořadatelé.

------------

V pátek 31. května se od 18 hod. – do 20 hod. bude konat v Kulturním domě v Olšanech seminář na téma Zdravá chůze. Dozvíte se, jak má vypadat správná chůze. Jak ulevit bolestem nohou, zad i hlavy při chůzi. Dále jakou zvolit obuv. Jaké cviky zařadit před a po výšlapu. To vše si ukážeme a vyzkoušíme na vlastní nohy. Cena 350,- Kč, kapacita je max. 10 míst. Více informací na webu obce, na FB obce nebo se můžete přihlásit přímo u paní lektorky na tel č. 737 399 816 nebo na emailu veronika@studiolevitas.cz.

----------

Plánujeme vytvořit workoutové hřiště. Přidáte se do týmu? Ozvěte se nám. Vybíráme vhodný prostor a efektivní skladbu strojů či sestavu hrazd, bradel, žebřin a dalších prvků pro cvičení vlastní vahou. Možností je víc. Proto vás oslovujeme s prosbou – pokud vás tvorba hřiště zaujala, chcete je využívat a jste ochotní se přidat do týmu plánovačů, ozvěte se nám do konce května na mail obec@olsany.org nebo na FB. V červnu domluvíme schůzku týmu.

----------

Příspěvková organizace Habrovanský zámek přijme do svého pracovního kolektivu kolegu či kolegyni na pozici pracovníka v sociálních službách – přímá obslužná péče do třísměnného provozu a všeobecné a praktické sestry na turnusové služby. Nástup možný ihned. V případě zájmu volejte na telefonní číslo 727 937 803 nebo se dostavte osobně. Více informací na webových stránkách organizace www.habrovanskyzamek.cz.

----------

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.