Obsah stránky

Hlášení

úterý, 11. červen 2024 | ARCHIV
- Knihovna
- Pojízdná prodejna s oříšky
- EG-D přerušená elektrická energie
- Drůbežárna Prace
- firma ADC služby s. r. o.
- Karetní večer
- Hodové odpoledne
- Večerní zábava

 

 

 

 

Sdělujeme občanům, že každé úterý od 16:00 do 18:00 je otevřena místní knihovna. Nově pod vedením p. Pasekové.
----------
Každé úterý do naší obce jezdí pojízdná prodejna s oříšky, sušeným ovocem a cukrovinkami. Pojízdná prodejna prodává na parkovišti naproti OÚ od 17:30 do 17:45.
----------

EG.D oznamuje, že z důvodu plánovaných prací na zařízení distribuční soustavy bude 13. června v části obce Olšany přerušena dodávka elektrické energie. Mapky vypnutých částí obce Olšany můžete vidět na webu obce, Facebooku obce či úředních deskách (elektronické i papírové podobě) a plakátovacích plochách (u obchodu, vedle úředních desek).
----------

V pátek 14. června v 9:30 bude drůbežárna Prace prodávat na návsi u OÚ mladé kuřice a kohouty, roční slepice, brojlerová kuřata, káčata, housata, husokačeny Mulard, krůty, krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky a dále pak vykupovat králičí kožky – cena 10,-Kč/ks.

-----------

Vážení spoluobčané, firma ADC služby, s.r.o. nabízí pracovní pozice manipulačního dělníka a obsluhy zpracovatelské technologie do jednosměnného provozu s volnými víkendy na provozovnu v Podbřežicích. Hrubá měsíční mzda 24 000,- Kč, po zapracování až 38 000,- Kč. Práce je možná na HPP, DPP, DPČ, zkrácený úvazek i formou brigády. Volejte na telefonní číslo 547 228 242, nebo se zastavte u nás v Podbřežicích 95, v objektu bývalého kravína v pracovní dny od 7:00 do 15:00 hodin.

----------

Ve středu 19. června se od 17:30 uskuteční Karetní a deskový večer pro všechny generace. Tentokrát na Věžičce. Zveme opět všechny od dětí po seniory na společný večer s karetními i deskovými hrami. Vemte karty, karetní hry a deskové hry s sebou. Vstup je volný

----------

V sobotu 22. června od 14 hodin se bude konat na návsi „Hodové odpoledne“. K poslechu a tanci hraje dechová hudba Šohajka. Ke zpestření Hodového odpoledne si pro Vás připravily vystoupení děti. Občerstvení zajištěno. Budou se na Vás těšit a srdečně zvou spolek SNOB a obec Olšany.

----------

V sobotu 22. června od 20:30 se na návsi bude konat Večerní zábava s kapelou Scream 96. Vstupné 120,- Kč, občerstvení zajištěno. Srdečně zve spolek SNOB.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.