Obsah stránky

Hlášení

úterý, 18. červen 2024 | ARCHIV
- Karetní večer
- Hodové odpoledne
- Letní noc
- Den prevence se složkami IZS

 

 

 

 

 

 

 

Ve středu 19. června v 17:30 tentokrát na Věžičce se uskuteční Karetní a deskový večer pro všechny generace. Zveme opět všechny od dětí po seniory na společný večer s karetními i deskovými hrami. Vemte karty, karetní hry a deskové hry s sebou. Vstup je volný.
----------

V sobotu 22. června od 14 hodin se bude konat na návsi „Hodové odpoledne“. K poslechu a tanci hraje dechová hudba Šohajka. Ke zpestření Hodového odpoledne si pro Vás připravily vystoupení děti. Občerstvení zajištěno. Srdečně zvou a těší se na Vás spolek SNOB a obec Olšany.

----------

V sobotu 22. června od 20:30 se na návsi bude konat Večerní zábava s kapelou Scream 96. Vstupné 120,- Kč, občerstvení zajištěno. Srdečně zve spolek SNOB.

----------

Komise pro dopravu a bezpečnost v dopravě BESIP při MěÚ Vyškov, Velitelství výcviku - Vojenská akademie, Policie České republiky a Hasičský záchranný sbor pořádá v úterý 25. června od 9:00 do 12:00 na náměstí ve Vyškově Den prevence a osvěty v dopravě. Uvidíte ukázku vyprošťování osob z vozidla. Děti si mohou odnést daktyloskopické otisky prstů i drobné dárky za aktivní účast v soutěžích. Můžete si zopakovat základy první pomoci či nechat změřit krevní tlak. Uvidíte policejní, vojenskou i hasičskou techniku. Pomocí speciálních brýlí si můžete vyzkoušet, jak nebezpečné je pohybovat se ve stavu opilosti či pod vlivem drog. Akce, kterou podpořil i Jihomoravský kraj, BESIP, Maják Vyškov a Český červený kříž Vyškov je určena pro širokou veřejnost od menších dětí po dospělé.

-----------

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.